Dåligt med el i huset.

När vi var på gymmet för två veckor sedan eller när det nu var så läste vi på en lapp där det stod att gymmet skulle ha andra öppetider fram till den 26 april pga att de inte hade någon el. Så löparbanden och träningscyklen gick inte använda under tiden, men crosstraing gick att använda för den behöver ingen el så för min del gjorde det inte så mycket.
Varför då ingen el på gymmet?
De står med slagborrmaskiner och hacka upp runt hela huset och ska antagligen lägga nya elledningar eller lägga ner fler ledningar för det var tydligen inte tillräckligt med ström. Så alla affärerna som ligger i samma hus som vi bor i var tvugna att stänga i två veckor (inte kul för dem). Som tur var så slipper vi flytta under tiden pga ingen el, men jag såg i ett föråd att där stod en stor container som det brummade i, antagligen så var det ett jätte elvark (inte som det där lilla som pappa G har när strömmen går hemma i Siggebo där man kan brygga kaffe, skifta till pannan och skifta tillbaka till micron).
Därför är gymmet nu bara öppet när det är ljust ute, det stänger kl 18 och då var där ganska mörkt. Tur att gymmet har så tora fönster som det ändå har, annars hade där varit svart kl fem. När jag lämnade lokalen kl sex så gick peronalen runt med ficklampor, tur att allt blir som vanligt snart.

Kommentarer
Postat av: Frida och Klara

Hej!



Vad hittar ni på? Vi väntar på uppdatering av sidan!! Kram

2009-03-24 @ 10:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0