Bröllopp mellan Frida & Håkan.

Bröllopp mellan Frida & Håkan lör den 18 juli kl 14 i Rydaholms kyrka, festen var på Osaby säteri utanför Växjö.
Man började fundera på när man steg upp kl 08 om det är värt att se snygg ut en kväll när man behöver stiga upp i ottan för att rulla håret.
När jag gick runt med spolarna i håret frågade Mikael om vi inte skulle åka och handla någonstans nu när jag var så snygg. Men det blev ganska bra i huvudet efter att spolarna avlägsnat och mamma hjälpt mig att fixa till de där lockarna. Det gick åt en massa spray och frissan höll hela kvällen, inte illa!
Som vanligt hade fam Natzén svårt att komma iväg i tid, men vi hann. Regnet öste ner så jag tackade den som uppfunnit paraplyet. Det var lagom skönt när regnvattnet strömmade in genom de snygga sandalerna man hade på fötterna, men samtidigt så var det kankse bättre det än att bli blöt om strumporna som endel karlar blev.
Vigslen var jätte fin! En och annan liten tår fälldes allt!
Tyvärr så regnade det när brudparet skulle stått på trappan och man lagligt skulle slängt ris på dem, så istället fick vi krama dem när de kommit till festen.
Vi hade packat fika för att ha som mellanmål mellan kyrkan och festen men det var inte så lockande att ha pickninck ute när regnet öste ner så vi hoppade in hos moster Doris och tog våran pick nick där i stället.
Vägbeskrivningen till Osaby säteri var kanon så det gick som en dans att hitta dit.
Lagom till brudparet anlände till festen så höll det upp och solen tittade nästan fram.
Frida hade lurat på mig att jag skulle hålla i "allsången", jag som sjunger falskare än falskat, men men vad gör man när bästa polaren ber en. Därför gjorde vi en mindre bords omplancering innan vi slog oss ner.
Det var en toppen FEST! Och jag hade inte räknat med annat när Kenneth var i farten.
Jag ledde "allsången" med hjälp av musikerna (himla tur att de var med så gästerna inte hörde mig).
Det var en massa talare, spex och på hitt, god mat och gott i glasen!
Sen fick vi ta oss en våning ner och studerade en bra brudvals innan det blev FEST!
Fatta inte hur det kan bli så här: man är så stor och stark på natten, allt är TOPPEN och man mår som en drottning. Så kommer söndagen, och guu vad man mår då.
Sollan (Fridas mamma) hade fixat frukost till oss som bodde på vadrahemmet, det satt som smäcken. Sen hjälpte vi till att städa lite och efter det gav vi oss iväg till Halmstad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0