Mellandagarna

Man tro att de där stackars mellandagarna är så många och långa men de går otroligt fort, särskilt när man ska hinna träffa å många som möjligt. Tyvärr så hann vi inte med alla vi hade tänkt och velat. Bla hade vi tänkt åt till Bor och träffat det nygifta paret och tittat på en massa kort från det tillfället men tiden räckte liksom inte till. Fam Ida i Forsheda låg i inflensa i skift och hennes kära sambo var nära döden och sen fick hon samma symtom. Hoppas ni mår bättre nu.
Men vi hann med att åka till Växjö och träffa Frida, Håkan och Klara. Klara var på strålande humör hela dagen och vi busade järnet tills klockan blev mycket och vi åkte direkt till Robban och Jenny och fick en god middag. Provade även deras nyrenoverade gäst rum. Det har vi provat förr men nu var det extra fint oxå.
Vi har nog snikit till oss en och annan middag både lite här och var, bla hos fam Rudolfsson. Som vanligt var det super trevligt där och Lukas visade alla sina speedway prylar han har.
Tredje dagen i rad fick vi ännu en middag i Gislaved och då var det hos carin, Micke (Charlie) och lilla Nellie, ja hon är inte så liten längre utan börja närma sig året. Vi spelade monopol på natten så det blev riktigt sent. För mig gick det ok, men hur gick det för dig carin?
Lite vedhuggning, några promenader och några besök för Mikael på fotverksatden i Gislaved för att få nya sulor att ha med sig ner hit hanns oxå med innan det blev nyår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0