Bowling kväll.

När många här nere är iväg på solsemester så är vi ju tvugna att göra något skojigt oxå. Så det blev bowling kväll på ett typiskt kines ställe. Med det menas att det är fruktansvärt mycket ljud, högtalarna spruta ut någon slaggs musik, TV.n stod på, spelmaskinerna kablade ut sina olika melodier och allt annat som låter i en salig röra.
Vi som gjorde upp i denna hårda kamp var: Mikael & jag, Reneé & Urban, Robert, Marita & Emelie.
En av de banorna vi fick var det bara krångel med så efetr en stund fick vi byta banor, de var bättre men helt ok var de dock inte.
Vi hade super kul men för min del gick det allt annat än bra, näst sist. Mikael var en hejare på spelet men bäst var helt klart Marita. Lugnet själv sopade banan helt coolt lungt! Robert var oxå super duktig, tro allt ni har tränat en massa i smyg utan att ni vågade avslöja det!
Efter det hårda spelet gick vi och åt jätte god kines mat, ingen av oss var speciellt hungriga men när vi väl började äta så åt vi tills vi höll på att sprick för det var så gott. Det var ett nyt ställe för oss, men vi har många gånger gått förbi det och tyckt det sett coolt ut och nu har vi oxå provat det. Det ska bli fler gånger dit.

Tack för en kanon kväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0