Formel 1 i Shanghai.

Väderleksrapporten sa att det var ganska stor risk för regn, men inte trodde vi det skulle komma regn. I lördags så sken solen från en "klar" himmel och vi hade det hur bra som hällst ute hos Stefan & Carola.
Vi åt brunch tillsammans alla sex, Kate & Stefan, I-L & B och vi på Sashas inann vi packade in oss i bilen och gav oss iväg.
Det kom några regnstänk när vi satt och åt men Stefan fällde upp ett parasoll så sen var det ingen fara.
Men väl ute på F1 banan så regnade det så det var bara till att kränga på sig Gore Tex kläderna direkt, köpte ett paraply för säkerhet skull oxå.
Förra året när vi var därute så var det varmt, minst 30 grader och det var jätte skönt. Satt där i solen och glassade, nu tog vi skydd under läktaren innan loppet och varmde oss innifrån för att vara förberedda för regnet och blåsten.
Loppet var lite sent och de första åtta varven körde de efter safty car. Vi fattade aldrig riktigt varför men så var det. Loppet var ganska roligt, bilarna snurrade lite hej vilt och jag satt och kom på att de skulle nog kunna göra en hel film med roliga frekvenser från bara detta loppet. Där vi satt händedet lite av varje, endel snygga omkörningar, en och annan snurrade, avåkning och en odentlig smäll. Den bilen så ganska paj ut efter den smällen, tur bara att inte däcket träffade en annan bil när det for iväg, nära var det men den chaffören kunde parera det.
Så dä satt vi på läktaren med våra Gore Tex kläder, benen under ett paraply, fötteran kändes som de var i en hink med vatten. Men vi var nog bland de som var bäst klädda, det kom några fina brudar i kort kort, höga klackar och struttade på mellan vattenpölarna, vem bry sig om man är snygg på ett sådat ställe?
Det var ett roligt lopp men det kunde regnat och blåst lite mindre, det hade inte gjort något!
Väl hemma så duschade och badade vi för att få tillbaka normal temp i kroppen och sen åt vi gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0