Då var det helg igen

Då var det helg igen men innan den kommer fredag, då är det pärlmöte med Swedeladies kl 14, mycket viktigt. Mariana bjöd på kaffe och hembakta bullar, alla satt och njöt av de goda bullarna. Känndes precis som hemma. Men det förbyttes raskt när man kom ut på gatan och skulle gå hem i hettan och lyssna på alla tutande bilar i trafik köer, de gnisslande bromsarna på mopederna och de jobbiga försäljarna som fråga en omman behöver en väska. Behöver jag en väska, då går jag och köper en, dum huvud!
Väl hemma så var det bara att hoppa in i duschen, invänta sin älskling som kom från jobbet, inta en öl på balkongen och slappa lite inna gästerna kom. Det var Annelie och Jerry från Hangzhou som var inne i storstaden som kom och Anna som är själv här nere för hennes Robert är i swe på jobb. Vi gick och åt på en av våra favorit ställen, Thai Galery. Jätte trevligt hade vi och god mat fick vi innan vi skildes åt och gick hem, de tog varsin taxi och kom förhoppningsvis hem säkert.
Nu är det lördag då jag vill lyssna på "ring så spela vi", men web radion funka fortfarande inte så det får bli helg utan den klassiska singaturen. Ska ta oss ut till Stefan och Carola på tennisklubben, ligga vid poolen och glassa. Det ska bli toppen skönt i hettan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0