Småland

Varför görs det ingen reklam att man kan åka till Sverige och möta våren? Man brukar ju kunna läsa om att man kan åka till Holland och möta våren, då tycker jag att småland är väl så bra. Allt är sprudlande grönt, blommorna har kämpat sig ur jorden och ogräset frodas. Spenderade flera timmar med krattan i högsta hugg, det tog inte lång stund innan första vattenblåsan hade bildats på handen. Dagen efter värkte det i baksidan lår, men ack så vackert det blev! Antagligen ännu bättre när allt börjat blomma.
Vi hade det oförskämt bra i Turkiet, men att man kan göra så lite på en hel vecka! Vi låg som paddor brvid poolen, det var inte många steg man behövde ta för att ta sig till poolbaren, snabbmat stället, pizza placet och buffen.
Som tur var så tog vi oss till gymmet fem morgnar av sju, så vi rastade oss lite.
Resans huvudpersonfirade vi med changpang på 60 års dagen och på kvälen åt vi gott på en Italjens resturang. Till sommaren ska han ut och flyga och se Anderstorp och Halmstad från ovan och avsluta dagen med en prakt middag i Göterborg med familjen.
De första dagarna var det lite kallt, fick ligga under handduken istället för på när solen gick i måln. Men de sista dagarna var det ca 25 grader och strålande sol! Hur skönt som hällst!
Efter en natt på resande fol mellan lördag och söndag så nådde i Småland och Siggebo, solen hade redan gått upp och fåglarna kittrade, men vi var så trötta så sov ändå. Men framåt f.m. när vi piggnat till så tog vi hundrna och gick i skogen, när vi kom hem så stod middagen på altanbordet, den bestod av älg- gott! Kvällen spenderade vi hos ett par kompisar, det fanns ju lite att prata om så timmarna gick alltför fort.
Mikael får jobba i veckan och jag ska träffa mostrarna och en massa kompisar.

Kommentarer
Postat av: Frida o Klara

Heeej!!!
Tack för senast!!! Det var sååå kul att träffas! Tack så jätte mycket för den fina klänningen och den fantastiska doppressenten, vilket lapptäcke! den ska vi använda flitigt! Idag har jag solat, ser ut som ett stoppljus :( Vi ses nästa måndag!!! Då blir det shopping tur!!! Kramar

2008-05-11 @ 18:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0