Plasten på

När man köper nya prylar så är det oftast plast på prylarna, men så fort man kommer hem så sliter man av plasten och slänger den lång väg. Men inte kineserna, jo säkert vissa, men långt i från alla. De behåller plasten på, då talar de om för alla som ser de att de har en ny sak. Oavsett om plasten är så trasig och skitig att den står för sig själv så behåller de plasten på, då är den fortfarande ny.
Lamperna  som står nere i vår lobby har fortfarande plasten kvar på skärmarna fast de är två månader gamla. Mopeden jag såg innan idag hade batteripaketet kvar i plasten eller hon med barnvagnen som hade kvar en hel del skummplast kvar på ramen och handtaget. Många bilar rullar runt med plasten kvar på säterna, visst det är ju bra att skydda sina nya bilsäten men då kan man väl köpa sig överdrags bilklädsel? Inte kan det vara skönt att ha den där tunna plasten kvar på säterna?
Kankse skulle jag inte klippt bort prislappen i armhålan  på pappas nya skjorta han bar när de skulle åka bort en dag då jag var hemma. Det kankse hade sett bra ut att ha den var kvar för då hade han signalerat att den var ny.
Ganska spännande att se hur olika vi ser på saker och ting här i världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0