Midsommarafton imorgon?

Ja det påståss ju att det är midsommarafton imorgon, men inte vet jag om jag känner av något specielt?
Inte mer än att vi planerat att ha fest hos Anna och Robert med sill och snapps. Pojkarna jobbar ju som vanligt så vi få äta sill på kvällen istället för på lunhen. Men jag kom just på att antagligen så äter vi sillen på lunchen ändå,  då om man räkna i svensk tid. Ca kl 19 här blir ju 13 hemma så vi äter sill tillsammans ändå. komiskt.
Det är ju som vilken fredag som hällst här nere så det är bara för pojkarna att knega på.
Säga vad man vill om det där jätte varuhuset som finns över hela världen, men det är ganska fantastiskt ändå! Vad skulle vi annars köpa sill och snapps?
Knäckebröd finns lite här och var i de internationella matbutikerna, men att få tag i en bit ost är svårare. Färdigskivad coh styckförpackad finns nästan överallt, men den är ingen höjdare.
Potatis finns, men att hitta god potatis är svårare och det är ju rätt svårt att se det på utsidan av en potatis om den smaka som hemma eller om den smaka apa.
Gräddfil- skykt från listan! Vi få ta cream frech eller smör. Gräslök? En liknande varriant eller få det bli persilja, dill till potatisen kan man få tag i om man har tur, så jag hoppas på tur i e.m.
Öl till snappsen, öl finns överallt, men då snacka vi lättdrucken öl. Öl som hemma finns bara typ: ja just det IKEA! Spendrups old gold!
Några gula servetter fick vi inte tag på, men jag och Anna ska ta oss till blomstermarknaden imorgon e.m. och göra små blå/gula blomster dekorationer som vi ska ha på bordet.
Undra om man ska slå till med en krans oxå eller blir det kankse bara en blomma i spännet? Det sista lät ju helt klart smidigast.

Undra vem av oss som får bäst väder?
Just nu är det + 27 grader här och fuktigt! Det kom nyss en regnskur, men nu håller det uppe, solen orka nästan tränga igenom målnen och smoggyn.

Trevlig midsommar på er!

Kommentarer
Postat av: Peter

Glad Midsommar!!!

2008-06-19 @ 10:00:13
Postat av: Anneli o Jerry

Hej på er där borta i värmen, önskar att vi hade lite här. Jerry kom i går, så idag var han pigg o glad halv 6 på morgonen. Det var middagstid för honom, men inte för mig. Verkar bli midsommar för er också, sill o nubbe, trevligt sällskap, värme allt som behövs. Skål på er och fira ordentligt

Kramar

2008-06-20 @ 09:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0