Sverige turne

Bilen var som på när färdig packad, det har den i och för sig  varit hela tiden.
Vi lånade mamma Astrids gps och gav oss i väg med siktet inställt på Karlstad.
I våras var det nere två data tekniker i Shanghai när Lesjöfors bytte produktionslokaler, vi hade jätte kul tillsammans nr de var lediga en dag och vi visade runt dem i stan. Då sa Stefan att vi skulle komma upp till dem till sommaren. Sag och gjort.
Efter en snabb lunch i Kristinhamn så tog det inte lång tid att nå Skattkärr där Stefan bor tillsammans med sin kära sambo Ulrika och hunden Baltor i ett mysigt nymålat hus.
Vi hade nog trott vi skulle stanna i typ 1 till två nätter, men vi vr där i tre och hade så himla roligt! Solen skiner verkligen i Karlstad! Det visade sig tydligt! Vi såg delar av stan, natt livet, flera underbara badställen, Stefans jaktmarker och en hl massa annat. Vi åt och drack en massa gott, så snart får det nog bli vatten och bröd diet.
Det var riktigt sorgligt att skiljas åt, men där kunde vi ju inte stanna i all evighet.
Hoppas att bebisen som "ligger" på jäsning blir ett väl uppfostrat barn så att de kan komma ner till oss i Shanghai och shoppa loss till våren.
    Kosan gick mot Rene och Urban (kompisar från Shanghai) som bor mellan Gränna och Husqvarna. Ett helt fantastiskt ställe! Vilken utsikt!!!!
Från E4, an och Vättern är det en nivå skillnad på 80 meter så vi förstår  varför de har köpt en fyrhjulsdriven bil, brant  så in i bomben ledde den lilla grusvägen oss ner till deras hus.
Efter lite kvällsmat så gjorde vi upp i kubb, killarna mot tjejerna. Tjejerna vann 3-0, tala om utklassning! Efter det tuffa spelet så njöt vi av utsikten, satt på altanen och tittade ut över Vättern, det var bara några få meter mellan oss och vattnet. Där låg deras "lilla" båt i deras hamn, tala om guld plats!
    Lite shopping på A6 ( vi var ju tvugna att köpa present till den nyfödda) rullade vi vidare mot Göterborg där vi träffade Martin, Elli och nturligtvis deras lilla Alic. En ritigt  liten sötis på bara 1.5 vecka. Hon tyckte det var jobbigt i varmen, men som tur var så kunde de fly ner i källaren där det var svalare. Men hon uppförde sig väldigt väl med tanke på henes ringa ålder. Vi som fick badade i havet, det var skönt att få svalka sig i hettan! De köpte hus för ett halv år sedan, så de har ca 5 minuters gång väg ner till havet. Det passar dem perfekt när de ska ut och surfa.
    Patrik och Jenny var snäll mot oss och lät oss sova i stugan en natt, även att de hade gäster. Det var så smidigt att åka från G-borg ner till H-stad, slänga in grejerna, bada och sola lite på e.m. innan vi forsatte ner till Båstad på Raphsody in Rock. Det var 10 års jubeleum, the best off. Och det var det verkligen! Det var SUPER BRA! Solen gassade och vi hade en toppen kväll tillsammans min älskling och jag, med tanke på att de senaste två gångerna vi hr varit på den konserten har det varit ös regn så var det skönt med solsken.
Smidigt varre att åka upp till H-stad och sova i stället för att behöva ta sig hem till Siggebo mitt i natten. Vi solade och badade ett par timmar på söndag f.m. innan vi åkte till Anderstorp och fick god middag av Mikaels föräldrar.
Vi avslutade hela semestrn med grillad korv i Siggebo.
Det var första gången vi hade fyra veckors semester tillsammans och det har varit så underbart! Men tyärr så vara inget för evigt och nu är semetern slut. Trodde vi skulle hunnit med ännu mer under desa fyra veckorna, men det gjorde vi visst inte. Så jag får nu träffa endel kompisar själv, lite synd.
Men vi har haft en helt underbar tid i Sverige!

Kommentarer
Postat av: Ulrica & Stefan

Vi båda tyckte det var jätteroligt att ni ville komma och hälsa på oss i Karlstad. Visst hade vi trevligt, synd bara på båtturen :=)

Ni är varmt välkomna nästa sommar också..

Vi skall tanka över alla bilder så att ni får dem.

Ha en fortsatt skön sommar.

Kram Ulrica & Stefan.+ bebis & Balto

2008-07-29 @ 14:00:48
Postat av: Ove Vovve från Strömstad

Hallå eller!! Ni missade ju att nämna Flottfesten!

2008-08-06 @ 23:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0