Köra lastbil

Det första problemet var att försöka hitta sina arbetskläder, skorna låg på ett ställe ute i uthuset, kläderna i en annan låda och väska stod undan stoppad på ett tredje.
Lite ringrostig var man väl allt, men jag gjorde nog inga större missar (de har i.a.f inte sagt något). Jag förvrnade en kompis, Johan att han skulle förbereda sig mentalt på 1000 frågor, men det blev nog inte fler än 10. Började med att stäla ut en contanier på ett husrenoverings ställe, där var trångt! Johan fick hämta in den dagen efter då den var fylld, hans komentar var: Där var väl inte trångt, det var ju flera cm över. Jo visst, flera cm, men när man inte kört på nästan ett år så känndes det trångt.
Det var toppen kul att åter få ratta en stor bil, frecha upp minnet lite och jobba på riktigt. En dag att minnas till hösten då man sitter bland betong husen.
Väl hemma så gjorde jag inte många knop, förr tränade man direkt efter jobbet, men inte nu! Mamma hade middagen färdig till fyra hungriga jobbare som dundrade in lite efter fyra. Det blev riktig mat, potatis, biffar och sås, hur gott som helst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0